Ανάκτηση κωδικού

Γνωρίζω τον κωδικό

Αν γνωρίζετε ήδη τον κωδικό προσβασης σας και απλώς θέλετε να τον αλλάξετε η να τον ανανεώσετε επισκεφθείτε online την σελίδα:https://password.aegean.gr

Το νέο password πρέπει να έχει ελάχιστο μήκος 8 χαρακτήρες (γράμματα, αριθμούς, ειδικούς χαρακτήρες (!,# κλπ). Να αποτελείται από λατινικούς χαρακτήρες και να ικανοποιεί τουλάχιστον δύο από τις τρεις παρακάτω απαιτήσεις:

1) Να περιέχει τουλάχιστον ένα κεφαλαίο γράμμα
2) Να περιέχει τουλάχιστον έναν αριθμό
3) Να περιέχει τουλάχιστον ένα σύμβολο.

Επίσης το νέο password δεν πρέπει να είναι το ίδιο με παλιότερο και δεν πρέπει να περιέχει μέρος του ονόματος ή του username του χρήστη

Δεν γνωρίζω τον κωδικό

Αν δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης ή δεν μπορείτε να τον αλλάξετε online:

    •Αυτοπροσώπως: Επισκεφθείτε το γραφείο του Υπεύθυνου Εργαστηρίων του Τ.Π.Τ.Ε στο κτήριο της Λέσχης (Υπόγειο) με την ταυτότητα ή το φοιτητικό πάσο σας.

    •Μέσω email: Στείλτε μήνυμα στο Τμήμα Υποστήριξης του Τ.Π.Τ.Ε (ctadmin@aegean.gr) αναφέροντας τον Αριθμό Μητρώου σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και επισυνάπτοντας μια ψηφιακή εικόνα του πάσσο σας ή τις 2 όψεις της ταυτότητας σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

    •Μέσω fax: Στείλτε με fax το φοιτητικό πάσο σας ή τις 2 όψεις της ταυτότητα σας στο Τμήμα Υποστήριξης του Τ.Π.Τ.Ε (τηλ fax 22510-36648) αναφέροντας τον Αριθμό Μητρώου σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) στην οποία θα σας στείλουμε το νέο σας κωδικό. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.