Μήνυμα Προέδρου ΤΠΤΕΑγαπητές φοιτήτριες και Αγαπητοί φοιτητές,

Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Τμήμα τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά!

Ευελπιστούμε και φέτος ότι θα ανταποκριθούμε εξ ίσου αποτελεσματικά στις κοινωνικές και εκπαιδευτικές προκλήσεις, συνδιαμορφώνοντας ένα δημιουργικό και ασφαλές ακαδημαϊκό περιβάλλον για όλες και για όλους!

Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη του Τμήματος δεσμευόμαστε ότι οι εκπαιδευτικές διαδικασίες του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 θα πραγματοποιηθούν σε συνθήκες ασφάλειας, ισονομίας και δημόσιας λογοδοσίας, σύμφωνα με την Πολιτική Ποιότητας του Τμήματος και του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το Τμήμα έχει αναπτύξει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η συμβολή, όμως, όλων μας, προσωπικού του Τμήματος και φοιτητών-τριών, είναι απαραίτητη, προκειμένου να τηρηθούν με συνέπεια οι διαδικασίες που ορίζονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της υγείας μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι με την αρμονική συνεργασία όλων μας, η εφαρμογή του δια ζώσης συστήματος εκπαίδευσης στο Τμήμα μας θα στεφθεί για ακόμα μία χρονιά με επιτυχία, παρέχοντας ένα ευχάριστο, δημιουργικό και παραγωγικό περιβάλλον!

Το Τμήμα μας, στοχεύοντας πάντα στην αριστεία, στην αναγνωρισιμότητα και την αξιοπρεπή και ενεργή συμμετοχή στη διεθνή ακαδημαϊκή ζωή, εγγυάται τη συνεχή προσπάθεια και ενεργοποίηση για το διαρκή εκσυγχρονισμό των δοµών και των εκπαιδευτικών και ερευνητικών λειτουργιών του. Η στρατηγική αυτή εκφραζόμενη αυτό το εξάμηνο, θα συμβάλλει στην εκπλήρωση των στόχων μας για την παροχή προς εσάς γνώσεων, δεξιοτήτων, ικανοτήτων, αλλά και βιωματικών εμπειριών που θα καλλιεργήσουν τις προϋποθέσεις για την επιτυχή σταδιοδρομία σας!

Ευχές για δημιουργική και ασφαλή ακαδημαϊκή χρονιά!

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Χρήστος Καλλονιάτης

Καθηγητής